Arrangementer

Bli med oss på våre arrangementer

Vi ønsker å tilby en møteplass der man kan møtes på tvers av yrker og selskaper og arrangerer ofte lokale events og konferanser.

Arrangør: YoungFish vest

bedriftsvandring på havets hus

Er du nysgjerrig på Havets hus og hva som rører seg her inne?
22. juni kan du få være med å høre mer om 5 av bedriftene som holder til her. Det blir mingling med mat og drikke fra kl. 16 før vi starter med bedriftsvandringen kl. 17. Etter vandringen samles vi igjen før de som vil kan ta turen videre ut!

Bedriftene vi får lære mer om er:

Blue Planet
Nofima
Fishglobe
Aquanext
Mowi

Påmeldingsfrist: 20. juni

Bli med oss og se nærmere på noen av de spennende bedriftene regionen har å by på! Vi anbefaler å ta kollektivt da det blir noe godt i glasset. Dette blir gøy!

12. juni 2023
Richard johnsens gate 4
Stavanger

Arrangør: YoungFish Midt

Ekskursjon til Ocean farm 1

Fremtidige arrangementer vil bli annonsert fortløpendLokalisert i Frohavet, nord for Frøya, ligger SalMar sin havmerd Ocean Farm 1. To av landets fremste aktører på hvert sitt felt, oppdrettsselskapet SalMar og industriselskapet Aker, har sammen etabler SalMar Aker Ocean. Dette selskapet skal drive fiskeoppdrett i værharde eksponerte områder, langt til havs og viderefører SalMars mangeårige satsning på dette feltet. 

YoungFish Midt har fått den unike muligheten til å bli med SalMar på en guidet tur til det unike oppdrettsanlegget Ocean Farm 1. 

Avreise er fra Sistranda, Frøya. 

I etterkant av utflukten samles vi på Rabben Restaurant & Pizza for litt drikke og mat for de som ønsker det. 

1. juli 2023
12:00
Sistranda, Frøya

ARRANGØR: YOUNGFISH NORD

EKSKURSJON TIL HERMES

«Youngfish Nord og Hermes AS inviterer til besøk når nye Hermes ligger til kai ved Troms Fryseterminal!

Det blir frokost i messa, omvisning på en av Norges mest moderne trålere og Hermes AS vil dele om sitt arbeid og fremtidsplaner for rederiet. 

Båten ligger inne til lossing underbesøket og antall deltakere er begrenset til kun 15 stykk – så her er det først til mølla for å få en spennende start på dagen.

Mer informasjon finner du på vår facebook side.

Vi gleder oss!

17. okt 2023
09.00 - ca.11.00
Troms fryseterminal, Tromsø
YFV

ARRANGØR: YOUNGFISH VEST

AQUA NEXT AFTERPARTY

YoungFish Vest Stavanger arrangerer årets store havbruksevent i regionen. I år som i fjor inviterer vi til afterparty midt i Stavanger sentrum, på Greenhouse Rooftop.

Aktuelle selskaper med lokal forankring vil gi et innblikk i sine bedrifter og temaer som opptar dem. Det blir faglig og sosialt innhold, med noe godt i glasset og god stemning.

Meld deg på og bli med på en spennende havbrukskveld!

Følg med på linkedin. Foredragsholderne blir presentert fortløpende i forkant av arrangementet. Dette blir bra!

15. nov 2023
19.00 - 22.00
Hospitalsgata 6, Stavanger, Rogaland, NO, 4006 Greenhouse Rooftop​

Arrangør: YoungFish

YoungFIsh konferansen 2024
I 2024 feirer YoungFish 10 år, og i løpet av disse årene har det vært en formidabel utvikling. Næringen har vokst seg til Norges nest største eksportnæring og organisasjonen har vokst fra 0 til over 3000 medlemmer.
 
Under årets konferanse ønsker vi å se inn i krystallkulen på sjømatnæringens kommende ti år. Hvor er vi i 2034 og hva kan vi lære av tiden som har gått?
 
For, vil vi fortsatt være et av verdens ledende land på sjømat? Har teknologien gått helt nye veier? Kan vann og land samarbeide for en mer miljøvennlig verden? Er alle i salen, fra fiskere til oppdrettere, fortsatt venner?
 
Alt dette, og mer, vil dere få svar på under YoungFish sin årskonferanse 14. februar.
 
Vi gleder oss til å se dere alle!
14. februar 2024
Radisson Blu Royal Hotel
Bergen